PALO ALTO RESIDENCE

 

This 4,000 square foot residence included new furnishings, window coverings, paint, rugs, art work and accessories.

The client requested an eclectic mix of various styles for a warm, comfortable feel.

To maximize the client's budget, limited paint changes were made. Dark brown accent walls unify the design concept throughout the home.

New artwork and accessories complete   the desired look.

Existing chandelier and wall sconces    were refreshed with new black lamp  shades for a bold impact.

Custom iron and Ipe wood tables were designed with lamp cords concealed    within hollow legs.

The dark brown accent paint provides continuity from room to room and is a strong contrast for the commissioned artwork

TRANSFORMATION

Wood trim for a panelized effect, accent paint and downlights added

life to a Dining Room Niche with two awkwardly placed outlets

Before
During
After
 
Copyright © 2012 InterDesign Studio. All rights reserved.
For additional photos, please visit Houzz.com, DesignShuffle.com and Architizer.com..