NOB HILL APARTMENT

 
   

This Nob Hill rental unit was modified to meet specific needs of the client.

With approval of the property owner,  lighting and a custom fireplace mantle    was added to improve livability. A combination of new and existing  furnishings were arranged to maximize space yet provide intimate surroundings   for entertaining.

TRANSFORMATION

The addition of draperies, lighting and a cantilevered glass fireplace mantle dramatically transformed this space.

Finishing touches included a change of  wall color as well as reframing and installation of existing and new art pieces from the client's travels.

Before
After
Before
After
 
Copyright © 2012 InterDesign Studio. All rights reserved.
For additional photos, please visit Houzz.com, DesignShuffle.com and Architizer.com.